Hemel Hair Care - Against Hair Loss


Hajhullás elleni (korpásodást és seborrhoeát gátló) program

A hajhullás elleni program igen hatékony, kiváló gyakorlati eredményeket mutat. A probléma megoldásához való közelítés új formáját testesíti meg, a komplex hatású formulát, amely: megszünteti a hajhullás okait (korpa, seborrhoea),
újraindítja a hajszemötcs (papilla) biológiai regenerálódását, ezáltal helyreállítja a haj ellátását tápanyagokkal, vízzel, oxigénnel, vitaminokkal, ásványokkal,
gyógyírként hat a haj szárára és csúcsára, visszaadva annak frissességét, fényét, rugalmasságát...
A program három termék használatát látja elő, ezek a SAMPON, a TONIK, és a GÉL. Egymás hatását erősítve a komplett hajápolás és védelem minden igényét kielégítik, hosszabb időre. E készítmények alkalmazása gyógyítja, lassítja vagy megállítja a már megindult hajvesztési folyamatot. Különösképpen erőteljes a három készítmény használatának megelőző - preventív - hatása.
A hajhullás elleni programból elsőként használandó termék a SAMPON, ami nyugtatóan hat az irritált fejbőrre, ezáltal a faggyúmirigyek működését és a korpásodást is normális keretek közé hozza vissza. Ezt az állapotot képes fenntartani, tehát a túlzott korpásodás és a seborrhoea nem újul ki.
Második szer a TONIK, melynek hosszú utólagos hatása van. A fejbőrre, a hajgyökérre és a faggyúm irigy ékre hat: csillapít és nyugtat, tápanyagokat biztosít, regenerál és véd, szabaddá teszi a szükséges járatokat - tágítja a vérereket, feleleveníti a bőrszövetet.
A GÉL a program befejező, harmadik terméke, elsősorban a haj szárán és csúcsán fejti ki hatását és nyújt védelmet a külső veszélyekkel szemben. Használatát követően a haj lágy és rugalmas, statikai elektromossága nincs. Az ilyen hármas-kúra effektusa önmagáért beszél!
A PROGRAM ALKALMAZÁSA (személyes tapasztalat):
a tömény sampont ne öntsük közvetlenül a hajra, előtte hígítsuk fel langyos vízben,
a sampon felvitelét és a fejbőr masszírozását nagyjából háromszor annyi ideig kell végezni; mint az öblítést,
az így kezelt hajat legalább 3-5 percig ne öblítsük le,
a haj leöblítését, lemosását, minél hidegebb vízzel végezzük,
a nedves fejbőrt dörzsöljük be egyenletesen tonikkal, amit nem kell lemosni,
a nedves hajvégre, enyhén dörzsölve vigyük fel a gélt,
fésüljük át a hajat, hogy ezzel a gélt egyenletesen rávigyük a haj szárára is és az egész hajállományra, ez a gél nem rendelkezik frizuraformáló tulajdonsággal (stayling).
JAVASLAT:
A sampon használható az alkalmazó személy korábban kialakult szokásai szerint, a gyakoriság korlátozása nélkül. A tonik és a gél heti legfeljebb kétszeri használata ajánlott, hajmosást követően.
A tonik és a gél használatának még egy változata lehetséges, saját belátás szerint, a fejbőr és a hajállomány állapota alapján: sampon + tonik, vagy sampon + gél alkalmazása.
A Hemel Company minden gél vagy tonik fogyasztónak egy sampont ajándékoz.

Nincsenek megjegyzések: